Korsholms Pensionärsförening r.f.

 

Välkommen till Korsholms pensionärsförenings hemsida!

Korsholms pensionärsförening r.f. grundades 1970 som en pensionärshemsförening med målsättning att bygga och driva hem för pensionärer i Korsholm. Föreningen driver i dag pensionärshemmen Helsinghörnan i Helsingby och Weikarshemmet i Veikars. Föreningen uppnådde år 2019 målsättningen att ha över 1000 medlemmar vilket firades med ett stort kalas med många deltagare. 

Föreningen vill verka för medlemmarnas sociala intressen och trivsel i vardagen. Vi ordnar månadsträffar med olika teman, höst eller vårfester med underhållning och program. Teaterbesök och resor är årligen återkommande. Plättkalas, vandringar i naturen gym och simhallsbesök står också på programmet. Vi strävar efter att ordna program enligt medlemmarnas önskemål. 

Mera information finns under rubriken OM FÖRENINGEN. Under rubriken Kalender finns information om kommande evenemang.  Nu finns vi även på Facebook.

Hemliga resan 1

Resa mot det okända. 6.7.2016Läs mera »
Kjell-Erik Backman
19.07.2016 kl. 17:08

Kommande händelser

03.02
IT-Cafe i Replot -Björköby Skola Hur är din dator organiserad. Vi kommer att se hur man kan organisera sina olika dokument och program så att man hittar dem och kanske få svar på frågan vart material man hämtar från internet sparas.
04.02
IT-Cafe på Seniorpunkten Hur hittar du dina favoritsidor på nätet. Vi ser på hur man skapar och organiserar bokmärken till internetsidor som man använder mest.
03.03
IT-Cafe på Seniorpunkten Mobilbanken: Det vanliga sättet att använda nätbanken har hittills varit att man haft ett nyckeltalskort och att man vid inloggning uppmanas att ge ett av nyckeltalen från kortet. Det nya sättet är att man har en App i sin mobil som man använder i
09.03
IT-Cafe i Replot-Björköby Skola Mobilbanken: Det vanliga sättet att använda nätbanken har hittills varit att man haft ett nyckeltalskort och att man vid inloggning uppmanas att ge ett av nyckeltalen från kortet. Det nya sättet är att man har en App i sin mobil som man använder i