Korsholms Pensionärsförening r.f.

Korsholms pensionärsförening har börjat publicera digitala nyhetsbrev i form av e-postmeddelande till alla medlemmar som har anmält sin e-post adress. Om du ännu inte gjort det kan du enklast göra det via vår hemsida https://korsholm.spfpension.fi/meddela_din_e_post

Ungefär en vecka efter att breven skickats ut kan du se dem här.

 

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev 5/2020

Bästa medlem! Vi lever i en mycket annorlunda tid, en tid när vi inte kan umgås som vanligt i fysisk närhet och gemenskap med varandra, i alla fall inte inomhus. Men, vi håller ut och gör det vi kan, och aldrig tidigare har det väl varit viktigare att glädja sig själv genom att glädja andra. Man kan påstå att det rör sig om något av det bästa vi kan göra, och där enbart vår kreativitet sätter gränser. Läs mera »
Korsholms Pensionärsförening
18.12.2020 kl. 15:00

Nyhetsbrev 4/2020

Sommaren står i sin fullaste prakt och sällan har maskrosen blommat så intensivt som i år, eller också har vi glömt hur det brukar vara. Även om vi här hos oss, tillsvidare i alla fall, är väl förskonade från corona-viruset, så kan det sätta sordin på sinnesstämningen även den vackraste försommardag. Vi hoppas därför att du tar hand om dig på bästa sätt och även tänker på och stöder människor i din närmiljö som kan behöva stöd på något sätt eller behöver få prata med någon i sin ensamhet. Läs mera »
Korsholms Pensionärsförening
15.06.2020 kl. 09:18

Nyhetsbrev 3/2020

BÄSTA MEDLEM I CORONATIDER Våren är på gång och sommaren står framför oss, vilket ger oss ännu större frihet att röra på oss, motionera och vistas utomhus för att ta vara på den speciellt nu välbehövliga friska luften, fågelsången och solen. Naturen kan med fog sägas vara den billigaste och bästa terapin för både kropp och själ!Läs mera »
Korsholms Pensionärsförening
26.04.2020 kl. 10:01

Nyhetsbrev 2/2020

Vintern lyser med sin frånvaro och snart är våren här, åtminstone tror fåglarna det. Vi önskar påminna om vårt digra program av olika föreläsningar och IT-caféer samt vårt 50-årsjubileum. Välkommen med i gemenskap och glädje!Läs mera »
Korsholms Pensionärsförening
29.02.2020 kl. 11:55

Nyhetsbrev 1/2020

God fortsättning på det nya året och decenniet! Nu är långhelgen förbi och vår föreningsaktivitet tar ny fart. Förra året firade vi att vi nådde upp till 1000 medlemmar, i år firar vi att föreningen fyller 50 år. Läs mera »
Korsholms Pensionärsförening
19.01.2020 kl. 15:44